Referenties

Tot de enthousiaste en vaste klanten van Erna behoren de volgende organisaties:

  • Kennemer Wonen
  • Dalton College
  • Clusius College
  • Biodanzafabriek Zaandam
  • Dermatologisch centrum “Dermicis”
  • Basisschool “de Vlindertuin”
  • Basisschool “Rudolf Steiner”
  • “de Slinger” werkplaats voor bedrijven
  • Stichting Waterwerk
  • Kunstenaar Pé Okx

Naast genoemde organisaties is Erna ook in huiselijke kring een graag geziene “gast” bij diverse klanten met haar heerlijke hapjes, buffetten en originele presentatie.

Klik hier voor een bericht voor het gastenboek.

Gastenboek


Beste Erna,

Het is alweer een jaar geleden dat jij twee keer voor ons hebt gekookt. De eerste keer voor ons trouwdiner op een prachtige locatie van Schlessart. De tweede keer was ons trouwfeest ook weer bij Hanneke. De locatie, de sfeer, het goddelijke eten, alles klopte en wij denken er met zeer veel plezier aan terug. Onze gasten denken daar net zo over en als wij weer wat te vieren hebben Erna, dan graag weer met jouw kookkunsten.

Marianne Jepkes


Beste Erna,

Het buffet dat wij bestelden: ´Mediteraans menu´ was zeer gevarieerd en buitengewoon lekker. Ook de gasten waren allemaal enthousiast. De vegetarische gerechten deden het ook erg goed. Het was fijn dat het prettig begeleid werd en iedereen die iets wilde weten over de gerechten kreeg antwoord op zijn vragen. Je meedenken over hoe op een koude lentedag een warm tuinfeest te geven was een fijne ondersteuning.

Roos Bongenaar en Erik van Houten


Wij hadden voor de 2e keer een mediteriaans buffet besteld bij Erna. Opnieuw was het weer pico bello! Alles even smaakvol en vers. Kortom mmmmmmmmmm! Onze gasten waren blij verrast door al dat lekkers en de variatie.

Bedankt Erna!

Willem en Hilda


Dag Erna,

Ik kijk terug op een mooi feest met geweldig eten. Wat ik ook heel fijn vond is dat ik het helemaal aan jou en je ondersteuning kon overlaten, het liep allemaal vanzelf en ik kreeg de complimenten voor jouw werk. Heel veel dank en tot een volgende keer!

Herman Gelens


Beste Erna,

Het was een soepele, kundige en gezellige voorbespreking. Fijn om op iemand te kunnen vertrouwen, die ons alles uit handen heeft genomen.
Onze vrienden waren heel enthousiast en wij hebben veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en drankjes, die direct doorgestuurd kunnen worden naar jou.
En natuurlijk ook de complimenten voor Katja. Alles was zeer professioneel. Hieruit mag blijken dat wij heeeeel tevreden zijn.

Astrid en Arné


Beste Erna,

Niets dan lof over het hele traject! Je hebt een op maat gemaakt voorstel gedaan dat prima aansloot op mijn behoefte om voor 35 gasten de catering thuis te verzorgen.
Het eten was zeer lekker en erg mooi gepresenteerd! Ook jouw flexibiliteit was zeer prettig. Zowel over het tijdstip van presenteren van het eten als het ophalen van de spullen hebben we prettig contact gehad.
De gasten hebben zeer genoten van de heerlijke salades en hartige taarten. Meerdere gasten hebben jouw gegevens genoteerd als reminder voor een toekomstige gelegenheid.


Al met al gewoon Super! Ik zal jouw zeker aanbevelen bij anderen, maar eigenlijk heb je dat zelf al gedaan met het heerlijke eten!

Ivo Bakker


Hallo Erna,

Ik ontving alleen maar lovende kritiek op hetgeen je ons geboden hebt. Was prima, zo zeiden ook kenners.
Vandaag hebben we nog nagenoten van de heerlijke vis. Grote moten zonder één graatje! De sausen waren erg lekker. De hapjes in de middag hadden een royale en smakelijk aanblik en er bleek genoeg. Zeer tevreden.
Al met al een aanrader, je verstaat de kunst. Zo heb ik met genoegen kunnen vaststellen.

Sybren Rozendal.


Beste Erna,

Wat was het weer fantastisch voor mekaar, maar vooral erg lekker. Ik heb op de avond zelf en ook later veel mensen horen vertellen dat het zoooooooo lekker was. Bedankt en je bent echt een aanrader!

Erna Kooyman en Kees Koomen 


Beste Erna,

Bedankt voor het lekkere eten. Het heeft iedereen heerlijk gesmaakt!

Letty van Domburg en T. Reinold


Hoi Erna,

Bedankt voor jouw heerlijke gerechten!
We hebben twee dagen van jouw kookkunst mogen genieten. Niet alleen smaakte het verrukkelijk, het was prima gepresenteerd en jij als mens bent heel erg prettig om in de keuken te krijgen.
We hebben kunnen genieten en eten als waren we in een goed restaurant geweest, maar nu waren we heerlijk op vakantie in een vakantiehuisje aan zee. Ik kan iedereen jouw kookkunsten aanraden!!

Jo Suijkerbuijk!


Erna's Kunst van het Koken - Tel: 06-47860058 - E-Mail: